Нашата мисия

Осигури успеха си!

Това, което ни вдъхнови да създадем tostudy.eu е споделеният между много български студенти в чужбина опит. Британският университет[1] предоставя изключително много препятствия за студентите си и същевременно твърде малко подкрепа в преодоляването им. Това, което ни помогна да преодолеем началния шок и дори да завършим с отлични оценки (1st grade honours), беше подкрепата на приятели, минали през същото.

Въпреки това вярваме, че можеше да вземем далеч повече от образованието си ако бяхме се подготвили за нашето обучение предварително. Още повече щяхме да си спестим изключително много стрес, който е един от големите врагове на студента във Великобритания и рядко някой остава ненавестен от него.

И така, нашата цел е да спестим колкото се може от неприятните изживявания на студента в Британия и да го подготвим да вземе колкото може повече от приятните. Дали става въпрос за намиране на квартири, създаване на банкова сметка, намиране на работа, участие в спортни или културни клубове, подготовка за есета и презентации или академични съвети, ние сме насреща. Затова вярваме, че услугите ни ще са повече от полезни не само на бъдещи, но и на настоящи студенти в чужбина.

 

 

[1] Традиционнно има три големи, влиятелни европейски академии: френската, немската (към която принадлежи в голяма степен и България) и английската. Холандия (а също и Америка) принадлежат на английската школа. В този смисъл всичко тук важи с  пълна сила и за Ниските земи.